Back on track!

Jag kom nyss hem från en timmes långt styrkepass på gymmet med min pappa!
Vi köpte sallad på Konsum- alltså där man får ta egen sallad. Jag tog sallad med alla möjliga grönsaker, kyckling och fetaost. Jag tog ingen dressing, tycker faktiskt inte att det behövs när man har fetaost och dressing lägger till kalorier. Det var supergott! Nu känner jag att jag är back on track och mår redan mycket bättre! :D


Gott mellnamål!

Hej! Tänkte tipsa om ett jättegott mellanmål idag! Vaniljyoghurt med en persika och lite kanel. Är nog även gott med äppel! Inspiration från http://resantillmalet.blogg.se">resantillmalet.blogg.se! Det är riktigt gott och nyttigt! Det är jätte regnigt här idag så jag myser framför datan och hör regnet utanför fönstret- mysigt att det regnar ibland!


Hej igen

Hej! Precis som Alexandra har jag väldigt mycket på gång just nu. Idag så ska vi åka till Stockholm för att kolla på hus och tomter, för vi ska flytta dit om några år. Så det är mycket med det, och skolan och jag har många beslut jag måste ta just nu. Jag har helt ärligt ingen lust för att skriva här, för man får verkligen ingen respons från er. Snälla skriv vad ni vill ha för inlägg, så skriver vi oftare! Men det går jättebra med träningen för mig nu, spenderar de flesta eftermiddagarna efter skolan på gymmet :)
Aja hoppas ni har en bra helg
//Mimmi


Heej

Just nu har jag verkligen super mycket i skolan och jag vill typ gå under! Därför kommer uppdateringen att sjunka från min sida, det betyder inte att jag kommer att strunta i det helt i veckan, jag kommer verkligen att försöka. Men jag vill bara varna i förväg så att det inte kommer som en allt för stor chock. :)
 
I veckan ska jag dessutom tatuera mig!! Spännande! Sjukt nervös är jag men detta är något jag velat göra länge och som jag är hundratio procent säker på. När den är gjord så kommer jag definitivt att dela med mig av den här på bloggen!
 
/Alexandra♥

Tom

Hej allihopa!
Ville bara börja det här inlägget med en fråga: Vad vill ni ha för inlägg? Både hälso, och skönhets relaterade kan de vara, och skriv nedanför om ni har några inlägg ni vill se, så ska vi absolut göra dem!
 
Jag vet inte vad som har hänt med mig... Jag känner mig inte bra alls jag känner mig ledsen och trött hela tiden och jag vet inte varför...
Jag har fortfarande ingen motivation till att träna, känns som om ingenting är värt någonting. Jag är ledsen att detta inlägget är så deprimerande och inte alls motiverande, men jag vill vara äkta. Jag vill berätta för er om mina upp och nedgångar. Jag känner mig fast. I den här staden, i min kropp, det känns som att jag alltid kommer att se ut så här och väga så här mycket. Jag vet att jag måste träna och äta bra, men det känns som att även om jag gör det, gör det ingen skillnad. Jag vet att det gör skillnad, och att jag skulle gå ner i vikt om jag fortsatte, men jag tvivlar hela tiden på mig själv. 
 
 
Har ni upplevt detta själv? 
I så fall, har ni några tips på hur man tar sig ur en sån här platå (kan man väl kalla det?) 
Jag vet att jag måste börja träna och äta nyttigare igen. Men jag tänker hela tiden att jag ska göra det i morgon. 
Jag har inget motiverande alls att skriva, men jag tänker faktiskt inte be om ursäkt, för vet ni vad?
Det här är verkligheten. Det kommer att vara så här, ingen är perfekt. Livet är inte perfekt. 
Jag hoppas bara att det här går över snart, och ska göra så mycket jag kan för att det ska hända. 
 
 
Jag hoppas att ni mår bättre.
 
//Mimmi
 
 

Confession...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i det här inlägget... Sorry att jag inte gjorde ett inlägg i lördags, en av mina vänner hade fyllt år så var och firade henne. Jag har tyvärr gått up i vikt... Bara två kilo, men jag känner det direkt att jag inte är bekväm. Jag ska gå på godisförbud nu tills fem veckors utmaningen är slut förhoppningsvis. Om det inte går, får jag bara äta godis en gång i veckan. Vet att det inte är det ultimata, men jag vill inte känna att jag absolut inte får äta något, för då vet jag att jag kommer att äta det ännu mer. ^^ Men jag känner ändå nu att det är dags för mig att verkligen satsa på det här. Jag ska inte förbjuda något, men jag kommer inte låta mig själv äta det. Det kanske är samma sak, men jag försöker lura mig själv, haha. 
 
 
Men ingen skräpmat och inget godis nu! Jag vill vara vid min målvikt tills nästa sommar i alla fall, och det är mycket tid, men nu ska jag kämpa.
Jag har bara varit så slarvig på sista tiden och låtit mig själv äta vad jag vill men det är slut på det nu!
 
 
Fem veckors utmaningen slutar ju nu när september slutar, så nu ska jag verkligen kämpa. 
 
Hoppas det går bra för er, kommentera gärna hur det går för er! :)
 
//Mimmi

Liten update

Jag vill bara klargöra en sak. Jag kommer att misslyckas tusen gånger om men jag kommer alltid att fortsätta tills jag når mitt mål!
Dit jag vill komma med detta är att det inte alls har gått bra för mig den senaste veckan, men vet ni! Jag mår skit bra i alla fall. Jag menar absolut inte att jag helt plötsligt gått och inbillat mig att det inte gör nått att jag är överviktg och att jag gillar att vara det för så är INTE fallet.
Jag hatar att vara överviktig mer än allt annat men det betyder inte att jag hatar mig själv för det gör jag verkligen inte! Jag älskar mig själv sjukt mycket (inte på ett uppstoppat bitchigt sätt) och det är därför som jag vill gå ned i vikt för att jag vet att min kropp förtjänar att vara hälsosam.
Det finns ju ingen annan än jag själv som har ätit för mycket och tränat för lite, men under den perioden som det skedde och jag gick upp så extremt mycket älskade jag inte mig själv. Nu när jag faktiskt insett att det är sjukt onödigt att inte tycka om sig själv har jag vänt mitt perspektiv på livet och jag tycker ni också borde älska er själva, om ni nu inte redan gör det vill säga. ^^

Kommer fortfarande ha dagar då jag känner mig som Mount Everest, men vem tusan har inte det?
Låt oss vara mänskliga tillsammans, eller vad säger ni?
 
/Alexandra♥

Jag rekommenderar!

 
Vilken sminkning man än väljer att göra tycker jag att blanda och sudda ut skuggorna är super viktigt! När en ögonmakeup inte är blandad på rätt sätt kan det se riktigt illa ut. Därför vill jag tipsa er om denna "blendning brush" från MAC. Det är nummer 217 och jag avgudar denna borste!
Den blandar ut allt perfekt, den är mjuk och de håller super bra tvätt efter tvätt! Givet att man då behandlar borsten på rätt sätt och tvättar med så naturliga produkter som möjligt.
 
Denna finns att köpa på KICKS för 215 kr. Det är ganska mycket pengar för en borste men om man behandlar borsten rätt så kommer det hålla i flera år!
 
/Alexandra♥

Motivation behövs!

 

Subway Veggie Delite!

Hej allihopa! Så en liten update på allting då... För det första har jag funderat på det här med att jag ska vara pescetarian. Just nu så kommer jag inte ha det som ett mål längre, jag vill inte känna mig tvingad till det. Eftersom jag känner att det bara stressar mig, och gör min viktnedgång mer besvärlig, när idéen var att det skulle göra det lättare att gå ner i vikt. Jag kommer inte att äta lika mycket kött nu, eftersom jag är ganska van vid att inte äta det nu, förutom fisk då. Men jag får om jag vill, och jag vet att jag inte kan leva utan kyckling! Haha, och eftersom kyckling är nyttigt känns det konstigt att förbjuda det. Men när jag känner att det är rätt tidspunkt kommer jag förhoppningsvis bli pescetarian. Jag känner att det faktiskt hindrar min viktnedgång lite nu, eftersom ibland t.ex i skolan vill jag välja det nyttigaste alternativet, istället för att ta mindre nyttigt bara för att vara pescetarian.
 
Jag hoppas ni förstår vad jag menar, så just nu är jag inte pescetarian, men förhoppningsvis i framtiden. Men finns det fisk som är nyttig och nyttiga vegetariska alternativ kommer jag oftast välja det i alla fall. :) Jag liksom jobbar emot att bli pescetarian, men känner mig inte tvingad. Ett litet steg i taget. 
 
 
I alla fall, jag ville bara tipsa om en jättegod och mer nyttig macka på Subway, som heter Veggie Delit. 
Man kan göra den ännu nyttigare, som att bara ta vinäger som inte innehåller mycket kalorier, men jag tog vitlök hihi ^^ Jag är inte helt säker på kalori innehållet eftersom det beror på såsen, men av vad jag hittar ligger den mellan 200-300 kalorier, det är då i den halva, som jag tog. Jag tog mörkt bröd, vilket jag alltid gör och rekommenderar att alla gör det. Det smakar bättre än vitt, tycker jag och är mycket nyttigare. Jag kommer inte ihåg vilket jag tar, det är typ mörkt bröd med honey oat (tror jag, om det finns). Jag åt den här idag och den var supergod! Den har ost, grönsakerna man vill ha, jag tog gurka, sallad och rödlök, salt och peppar om man vill ha, och vilken sås man vill ha. Rekommenderar om du vill ha ett någorlunda nyttigt alternativ ( beror på vilken sås du tar och sånt, hur nyttig den är) den är tusen gånger nyttigare än typ mcdonalds, och kostar inte mycket! Jag tror den kostade runt 30 kronor. 
 

Review: Smash It cosmetics

All day shimmer color palette
 
Den här paletten köpte jag på Kista mässan förra året. Tänkte att jag bara skulle skriva ned lite tankar om den osv. Om ni känner er sugna finns den att köpa på www.smashit.se för 349 kr. Jag tycker faktiskt att det är ett sjukt bra pris för så många skuggor man får och hur grym kvalitén är!
 
För det första är ALLA skuggor super pigmenterade och dom är lite mjukare i konsistensen, inte sådär torra så att det känns "chalky" liksom.
Bilden är tagen med blixt så att ni vet om det.
 
+ Super pigmenterade
+ Krämiga
+ Många skuggor
+ En palett som man faktiskt får användning för
+ Bra pris
+ Svenskt företag vilket är bra för att det är lätt att få tag på och inga skumma utomlandssidor som man inte riktigt kan lita på.
 
- Highlight färgerna som finns i paletten är nästan identiska med varandra vilket jag tycker är lite trist
- Den blir lätt smutsig runt om
- För mycket blåa som jag inte får användning till för att sådana färger passar inte på mig, men det är bara ett minus för mig, ni kanske passar super bra i blåa skuggor
 
Betyg: 4/5
 
/Alexandra♥
 

Nyttig frukost!

Tänkte bara visa vad jag äter till frukost idag! Blåbärsyoghurt med musli och linfrön och en skivad apelsin. Gott och nyttigt! Men var noga med att kolla på muslin hur mycket socker det finns i. T.ex crunchy, om ni vet den muslin, den har väldigt mycket socker i sig, och jag läste online att den är som att äta kaksmulor! :o
Så leta efter en musli med lågt sockerinnehåll men som ändå är god! Det finns många, det har jag märkt!

//Mimmi


Månadens utmaning+ fem veckors utmaningen!

Hej! Förlåt att jag inte gjorde ett inlägg i torsdags, jag glömde helt bort det! Jag har också insett hur puckat det var av mig att välja torsdag som en dag, eftersom jag har lektioner till kvart över fyra den dagen. Så jag kommer byta min dag till lördag- vilket är idag :) Jag hoppas det inte gör något, det var bara inte bra för mig att ha torsdag. Ja Alexandra har ju lagt upp de två målen vi ska ha den här månaden, men täkte dela med mig av mina egna mål. 
 
* Vara pescetarian hela månaden, men får äta kött 6 måltider på hela månaden, så att jag inte ger upp. Jag har varit slarvig och ätit kött nu på sista tiden, så nu ska jag bli pescetarian igen. 
* Under den här fem veckors utmaningen Alexandra började med, vill jag träna minst 3 gånger i veckan. Jag tänker börja sakta, eftersom jag har varit riktigt förkyld typ en och en halv vecka, men jag är mår mycket bättre nu. Så jag har inte tränat på typ hela tiden jag var förkyld, tyvärr :/ Men nu ska jag träna igen!
* Jag skulle vilja gå ner ungefär två kilo under fem veckors utmaningen, men känner att det är så svårt för mig att gå ner just nu. Jag är ungefär 7 kilo ifrån min målvikt, men det går så segt. Ska försöka ha en felfri vecka nu, och se om jag kan gå ner nåt. 
 
Månadens utmaning och fem veckors utmaningen slutar samtidigt, så förhoppningsvis går båda bra för mig :)
 
//Mimmi

Jag vill att ALLA kollar!

 
 

Månadens utmaning! #1

Okej, det är första september och nu drar vi igång med månadens utmaning!
Som jag sa tidigare har vi gjort utmaningarna längre för att kunna öva in goda vanor så att dom inte bryts efter halva vägen.
 
*Träna 4 gånger i veckan
*Dricka mycket vatten
 
Två saker på en månad kanske inte låter så mycket men med att öva in detta så kommer kroppen att må super bra! Vissa kanske tycker att det är lite konstigt att vi har vatten som en utmaning, men egentligen så ska man dricka ca. 2 liter vatten om dagen, varför då? Jo för att kroppen består av ca. 70 procent vatten så det är ju ganska logiskt att vi behöver vatten. Vatten renar dessutom kroppen från farliga ämnen och huden blir mycket tacksam av mycket vatten kan jag lova.
 
/Alexandra och Mimmi

RSS 2.0